how smart is S.M.A.R.T. ?

bacalah the following joke I received from one of my friends… :p

malaysians are so ‘talented‘ when it comes to sarcasm! haha

“Anybody saw the Pak Lah paying a surprise visit to DBKL? (semi surprised actually)

wah, damn keng lah, don’t know what Jeanne had done to him on the first night,I think he’s twice the man before!

Pak Lah : Apa dah jadi ni? What’s with the smart tunnel?

DBKL : err…yang berhormat, SMART tunnel belum siap.

Pak Lah : Belum siap lagi? Kenapa belum siap?

DBKL : Sebenarnya kami nak kutip tol dulu yang berhormat, lepas
pilihanraya baru siap tunnel. Lagi pun kami salah announce, sepatutnya
kami cakap yang tunnel tu belum siap lagi tapi jalan dah boleh guna.
Mungkin kami patut jangan buka dulu, atau korek dari bawah ke atas
menggunakan…

Pak Lah : ZZZZZZZZZZ…….

DBKL : Yang berhormat?…err…yang berhormat?

Pak Lah : {suddenly wakes up) Eh, kita tang mana tadi?

DBKL : Yang berhormat tengah bambu saya pasai smart tunnel

Pak Lah : Hey, don’t play smart alex with me. Hang tu orang KL nak pi
cakap utara konon. Aku piak telinga hang karang baru tau! Can you speed it
up!??

DBKL : Err…boleh kot.. Kena beli cangkul yang mahal sikit yang berhormat.

Pak Lah : Jangan cakap saja, kena buat. Saya sudah penat dengar cakap2

DBKL : Ye yang berhormat. Bekerjalah dengan saya, jangan kerjakan saya

Pak Lah : Hangpa perli aku ka?

DBKL : Tidak yang berhormat, ini semua kuasa tuhan, hujan terlalu lebat
yang berhormat.

Pak Lah : Oh, sekarang baru ingat tuhan ye? Kang aku ubah Islam Hadhari,
sapa tak buat kerja mai sini aku potong kepala, baru hang tau!!!
Enough tok! Walk the tok now!

as a side note, lots of proton saga, 27k didn’t make it in the flood.
Screwd habis..tak leh jual, jadi scrap metal.”

Advertisements

8 Comments

  1. very funny. Thanks for sharing

  2. glad you like it. will post more to my site soon.

    🙂

  3. The BM to power for me. I can not understanding 😦

  4. Hahah I love it. Pak Lah is energized right now after getting married again 🙂

  5. The Jonn, you are a disgrace to all malaysians (WTF), brush up on your BM bro! 😉 (ngiak ngiak ngiak!)

  6. You know that won’t happen any time soon. The best learning age for a language is from 2 to 7 i am 27 no chance liao.

  7. haha! funny lar you… learning language doesn’t depend on how old you are leh! apa lah!

  8. Ok how bout i’m just lazy!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s