how smart is S.M.A.R.T. ?

bacalah the following joke I received from one of my friends… :p

malaysians are so ‘talented‘ when it comes to sarcasm! haha

“Anybody saw the Pak Lah paying a surprise visit to DBKL? (semi surprised actually)

wah, damn keng lah, don’t know what Jeanne had done to him on the first night,I think he’s twice the man before!

Pak Lah : Apa dah jadi ni? What’s with the smart tunnel?

DBKL : err…yang berhormat, SMART tunnel belum siap.

Pak Lah : Belum siap lagi? Kenapa belum siap?

DBKL : Sebenarnya kami nak kutip tol dulu yang berhormat, lepas
pilihanraya baru siap tunnel. Lagi pun kami salah announce, sepatutnya
kami cakap yang tunnel tu belum siap lagi tapi jalan dah boleh guna.
Mungkin kami patut jangan buka dulu, atau korek dari bawah ke atas
menggunakan…

Pak Lah : ZZZZZZZZZZ…….

DBKL : Yang berhormat?…err…yang berhormat?

Pak Lah : {suddenly wakes up) Eh, kita tang mana tadi?

DBKL : Yang berhormat tengah bambu saya pasai smart tunnel

Pak Lah : Hey, don’t play smart alex with me. Hang tu orang KL nak pi
cakap utara konon. Aku piak telinga hang karang baru tau! Can you speed it
up!??

DBKL : Err…boleh kot.. Kena beli cangkul yang mahal sikit yang berhormat.

Pak Lah : Jangan cakap saja, kena buat. Saya sudah penat dengar cakap2

DBKL : Ye yang berhormat. Bekerjalah dengan saya, jangan kerjakan saya

Pak Lah : Hangpa perli aku ka?

DBKL : Tidak yang berhormat, ini semua kuasa tuhan, hujan terlalu lebat
yang berhormat.

Pak Lah : Oh, sekarang baru ingat tuhan ye? Kang aku ubah Islam Hadhari,
sapa tak buat kerja mai sini aku potong kepala, baru hang tau!!!
Enough tok! Walk the tok now!

as a side note, lots of proton saga, 27k didn’t make it in the flood.
Screwd habis..tak leh jual, jadi scrap metal.”

Lagi lagi LRT story…

yeah man! give them the finger salute!

 

Middle Finger Salute

 

Crown ~Queen Bitch~

Comment by n4zry on May 8, 2007 6:14 pm 6:14 pm

yo bebe! u know what, my gf once faint inside the putra lrt train and everyone inside just pretending like nothing happened. thats sucks! my gf dah la kecil comel jek kan… and then she just get up and go off the train alone. kesian lah.. the sad thing is, the people inside.. mcm bangang jek! and another stories when we were inside the monorail… it was during peak hours, its raining like hell and KL is flooding haha so everyone is like rushing back home lah kan.. dlm train mcm sardin lah, everyone is talking so u know..bingit la..the train reaches imbi station and there was a group of gurls wearing “tudung” ( nmpk mcm baik la kan) pushing each other while nak masuk train.. i was like ” hey, bagi la org keluar dulu kan..” then they pushed me and my gf..masa tu i can’t stand it anymore..suddenly i shouted at them ” HOI, DAH LAH TAK BAGI ORG KELUAR DULU! PEHTU MAIN TOLAK2 PULAK! KORANG NI BODOH KE BANGANG?! JGN LA JADI MELAYU YANG BODOH TAK HABIS2!!! ” suddenly after that the train becomes silent like nobody inside..hahahaha puas hati aku..now i seldomly use the train coz i prefer to drive la kan..sakit kepala la tgk org utan naik train hahaha

Let’s grow old to become smarter…

This is a true story.

(Perhaps this only happen in our country?) I was not surprised when a friend told me yesterday that she nearly tripped when she was pushed by an old Chinese aunty, I am not sure of her age, she never mentioned that to me. (You see, Kiasuism not only happen in Sgpr…) The old lady spotted the empty seat before the LRT door opened. My friend was standing in front of her. I knew she would’ve happily offered her the seat anyway because we Malaysians berbudi bahasa kan??? We let those the needy (especially the elderly) have the seats first (haha! ya right… see lah if we are in the mood to be kind *evil laugh*)

p/s: The old lady didn’t get the seat either. (padam muka!)

So girls, please let us be wiser as we get older. We don’t want to be labeled as STUPID OLD LADY now do we ?